RijnmondNieuws.com
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

SERIE-INBREKER SCHIEDAM SLAAT 12 MAAL TOE IN 4 WEKEN

SCHIEDAM- De rechters van de meervoudige strafkamer in Dordrecht buigen zich over het dossier van de 34-jarige Albanees G. G., die wordt verdacht van in totaal twaalf diefstallen in Schiedam binnen 4 weken tijd. Het Openbaar Ministerie (OM) legt de hele lijst voor aan de rechtbank.

18 september: Een portemonnee, een bankpas, een Turkse creditcard, een rijbewijs, een tankpas en een flesje parfum van het merk Versace Eros worden weggenomen bij een nachtelijke inbraak, door G., meent het OM. Overdag verdwijnt in Schiedam een jas bij een inbraak en een autosleutel, door toedoen van G., denkt het OM. Ook zou hij die dag op een adres in Schiedam hebben toegeslagen met het stelen van oortjes van het merk JBL, een vest van het merk Nike en pre-workout, een riem van het merk Gucci, een spijkerbroek, een telefoonkabel en shampoo.

14 september: G. rooft in Schiedam een bankpas en een Turkse creditcard terwijl G. zich de toegang tot de plaats van het misdrijf zou hebben verschaft door middel van verbreking.

13 september: Die nacht wordt ingebroken bij A. el A. in Schiedam en verdwijnen een jas en meerdere bankpassen. Het werk van G., stelt het OM.

9 september: Die nacht wordt in Schiedam ingebroken bij M. dos S en verdwijnen een bankpas, een ring en een geldbedrag. Overdag zou G. hebben toegeslagen door de diefstal van een elektrische vouwfiets van het merk Ouxi.

31 augustus: Bij Q. Z. in Schiedam zou zijn ingebroken door G., waarna het Chinese slachtoffer is bestolen van een ING-bankpas.

27 augustus: Schiedammer S.E. van E. wordt het slachtoffer van G., meent het OM, wanneer een sporttas met daarin een hoeveelheid briefgeld, een autosleutel, kledingstukken, headphones en betaalpassen verdwijnen. Die nacht wordt ook de auto van Van E. bezocht door G. en verdwijnen een geldbedrag (20 euro) en een portemonnee, terwijl verdachte zich de toegang tot de plaats van het misdrijf heeft verschaft door middel van de (originele) autosleutel.

24 augustus: Uit het huis van de Turk E. D. in Schiedam wordt een sporttas van het merk Under Armour gestolen met daarin een portemonnee, een rijbewijs en bankpassen, allemaal door toedoen van G., denkt het OM.

2 reacties op “SERIE-INBREKER SCHIEDAM SLAAT 12 MAAL TOE IN 4 WEKEN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *