Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

SCOUTING SCHIEDAM ZOEKT VRIJWILLIGERS

SCHIEDAM- In heel Nederland steken mensen vandaag de handen uit de mouwen. Vrijwillig, om een doel in hun eigen stad of wijk een handje te helpen. Ook de Scouting Tono-groep hoopt op hulp op wat wel de ‘nationale vrijwilligersdag’ wordt genoemd.

“Op zaterdag gaan onze vrijwilligers aan de slag”, zo legt Peter Zuurmond uit, de kluscoördinator van de scoutinggroep uit Groenoord. “In en rond Boerderij Landvreugd, aan de Sweelincksingel 7 in Schiedam spelen de hele dag kinderen en jongeren het spel van scouting. Daar is een hoop onderhoud voor nodig om dat allemaal mogelijk te maken”. Er is dan ook voor iedereen wat te doen, van onderhoud aan tenten, kleine reparaties aan de historische boerderij tot aan het verven van spelmateriaal.

“We kunnen best nog een handje gebruiken, dus kom gerust langs”, zo vervolgt Zuurmond. Dat langskomen kan tussen 10:00 en 16:00 uur aan de Sweelincksingel 7. Voor de lunch wordt gezorgd. Aanmelden mag, en kan via info@scoutingtono.nl

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *