WATERWEG ACTUEEL

SCOUTING HELPT KINDERCORSO WESTLAND

SCOUTING HELPT KINDERCORSO WESTLAND

MAASSLUIS- Het Kindercorso dat ook dit jaar zal uitvaren voor het Varend Corso krijgt hulp van de scouting. De vletten voor het kindercorso worden door de scouting ter beschikking gesteld. De kinderen bedenken zelf het ontwerp en versieren ook zelf hun boot. Het is het zesde jaar op rij dat het Kindercorso mee vaart.

Tijdens het hele corsoweekeinde zijn de zeven boten van het kindercorso te bewonderen op de Westlandse wateren. Afgelopen jaar waren er meer dan een half miljoen bezoekers die de boten en hun versiering kwamen bewonderen tijdens dit gratis driedaagse spektakel op het water en op de kade. 

Het corsoweekend is in de loop der jaren uitgegroeid tot meer dan alleen een feest op het water, want ook op de wal worden jaarlijks tal van activiteiten georganiseerd. Traditiegetrouw zijn voor deze editie ook weer fiets- en boottochten naar het corso uitgezet. Verder wordt op verschillende plaatsen een vlootschouw georganiseerd waar bezoekers de boten van zeer dichtbij kunnen bekijken. In historische stad Delft is het corso op zondagmiddag te bewonderen in de haven.

Alle informatie over de route, locaties en doorkomsttijden zijn terug te vinden op varendcorso.nl. Hier kunt u de bonte stoet ook live via de webcam volgen.

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

Webradio Torpedo

juli 11th, 2018

No Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *