Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

SCHRIJFCAFÉ SCHIEDAM

SCHIEDAM- In de Korenbeurs wordt vanavond een schrijfcafé gehouden: een ongedwongen creatieve workshop, want het schrijfcafé is een laagdrempelige bijeenkomst voor iedereen die graag wil schrijven of dit eens wil proberen.

Schrijft u weleens een verhaal of gedicht en vindt u het leuk om daar verdieping of variatie in aan te brengen? Of schrijft u nog niet, maar wilt u dit wel een keer proberen?  Kom dan naar het Schrijfcafé. Tijdens deze workshop krijgt u verschillende inspiratiebronnen en technieken aangereikt. U leest en luistert naar gedichten en verhalen van bekende en onbekende schrijvers om de “kunst af te kijken”. Daarna gaat u zelf aan de slag en deelt u uw verhaal met de andere deelnemers.

 Het Schrijfcafé wordt georgansieerd door Carla Scheepe, schrijfdocent en eigenaar van Eigenwijzewoorden en Liesbeth Mende, schrijfster en bekend van onder andere de romans Blauw en Afhaalmeisje.

Deelname aan de workshop bedraagt 12.50 . U kunt zich aanmelden via de site van Eigenwijzewoorden http://eigenwijzewoorden.nl/?page_id=770

donderdag 02 november 2017, 19.00 uur tot 21.00 uur

Locatie, Korenbeurs Schiedam, Lange Haven 145

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *