Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

SCHOT IN BOUW WOONTORENS SCHIEDAM-WEST

SCHIEDAM- Binnen vijf weken kan de sanering beginnen van de locatie Toernooiveld (op de Vlaardingerdijk) in Schiedam-West, mits aan alle regels wordt voldaan.

Voor de ontwikkeling van de twee duurzame woontorens op de Vlaardingerdijk (‘Let’s Go West’) is de gemeente vorig jaar overgestapt van WOH naar Heembouw. Let’s Go West wordt een iconisch, duurzaam en gasloos gebouw met een groene gevel. Middeldure koop- en huurwoningen vullen het gebouw, samen met een aantal (buurt)voorzieningen en een overdekte parkeergarage.

Het gemeentebestuur ziet de bouw helemaal zitten nadat de ontwikkelaar diverse gesprekken heeft gevoerd met omwonenden en met de in de omgeving aanwezige bedrijven. Het plan is naar aanleiding van deze voorspraak aangepast. Het gaat daarbij om het vergroenen van de aan de woonwijk grenzende zijde van het complex, het vanwege de bezonning wijzigen van de positionering van het complex en het onderzoeken van de mogelijkheden voor een extra ontsluiting van de wijk vanaf de Burgemeester van Haarenlaan. Daarnaast zouden omliggende bedrijven door deze ontwikkeling niet in hun bedrijfsvoering worden beperkt.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

1 reactie op “SCHOT IN BOUW WOONTORENS SCHIEDAM-WEST

  1. Welke lokatie moeten deze woontorens precies komen? Ik ken de lokatie maar weet zo gauw niet waar er open grond is t.h.v. De v. Haarenlaan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *