Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

SCHOOLJUF VLAARDINGEN HITST KLAS OP TEGEN BAUDET

VLAARDINGEN- Kinderen op Daltonschool De Klinker in Vlaardingen is aangeleerd om ‘boe!’ te roepen wanneer ze Theirry Baudet zien. Dat meldt schooljuf Ingid Braskamp, verantwoordelijk voor de groepen 5 en 6 van de openbare onderwijsinstelling in de Oostwijk.

Het bewijs van juffrouw Ingrid haar partijdige lessen is gepubliceerd op het Instagram account van Schiedammer Mats Nelisse. De gymnasiast onthult via het account ‘linkse indoctrinatie’ in het onderwijs. Hij kan sinds kort weer posten na een tijd te zijn geblokkeerd. Nelisse: ‘Ik vrees dat deze juf hier uitspreekt wat heel veel docenten denken. Let op: dit is een basisschool juf, extra gevaarlijk! Ik ga dit ook op mijn site plaatsen: www.linkseindoctrinatie.eu. Daar staan nog veel meer voorbeelden van de linkse indoctrinatie in het Nederlandse onderwijs.’

In een reactie beweert juf Ingrid over de aan haar toegewezen kinderen: ‘Een paar hebben een erg uitgesproken mening en de rest heeft geen flauw idee waar het over gaat.’

In de groepen 5 en 6 zitten kinderen in de leeftijd van 7 tot 10 jaar.

Afgelopen woensdag bezocht wethouder Bart de Leede (GroenLinks) de basisschool aan de Binnensingel voor het planten van een boom. De kinderen van de Daltonschool zouden de oude boom missen op hun schoolplein. Deze moest afgelopen jaar gekapt worden, omdat hij ziek was.

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

2 reacties op “SCHOOLJUF VLAARDINGEN HITST KLAS OP TEGEN BAUDET

  1. Niet geschikt voor haar job. Ontslag lijkt mij meer dan logisch. Actie voeren doet ze maar met haar vrienden van GL, D66 of de PvdA.

  2. Nou, juf Ingrid zal ondertussen vast wel blij zijn dat ze de kindertjes “Boe!” heeft geleerd in plaats van “Paf!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *