Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

SCHIMMEN DADERS OVERVAL MAASSLUIS

MAASSLUIS- In de cirkel op de afbeelding zijn de schimmen te zien van twee Noord-Afrikaanse overvallers die toesloegen in Maassluis. De politie hoopt op tips in deze zaak.

Op 12 januari rond 01.45 uur rijdt een man vanuit Delft, waar hij een restaurant heeft, naar zijn huis aan de Burgemeester Branderlerlaan in Maassluis.

De overvallers, die zich daar hebben verscholen tussen geparkeerde auto’s, komen tevoorschijn en bedreigen de man met een mes en een pistool. Ze schreeuwen hard, zijn nerveus en dragen bivakmutsen.
Vervolgens halen ze geld uit de jas van het slachtoffer en rennen weg. De daders hebben een normaal postuur, zijn niet al te groot en hebben, volgens de eigenaar, bruine ogen. De politie zoekt getuigen en wil met name een fietser spreken, die kort voor de overval voorbij rijdt.

Signalement:

Bivakmutsen, ongeveer 1.75 m, normaal postuur, Noord-Afrikaans

Heeft u tips? Bel dan met de Opsporingstiplijn op 0800-6070. Anoniem melden kan via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000. Via WhatsApp kan ook op 06 -10 00 00 12.

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *