Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

SCHIEVESTE STEUNT VOEDSELBANK SCHIEDAM

SCHIEDAM- Ontwikkelcombinatie Schieveste overhandigde woensdag 13 januari 2021 een waardecheque van 2.000 euro aan de Voedselbank van Schiedam. Daarnaast krijgen alle 150 huishoudens die gebruik maken van de voedselbank, een pakket met biologisch fruit aangeboden.

Ontwikkelcombinatie Schieveste ontwikkelt en realiseert het gebied rondom het station Schiedam Centrum. Een samenwerkingsverband van VolkerWessels Vastgoed, Dura Vermeer, Van Omme & De Groot en Synchroon. Job Posner en Marc van Os (zelf inwoner van Schiedam) overhandigden de cheque aan Marja Docter, voorzitter van de Voedselbank Schiedam. Met deze extra financiƫle steun kan de Voedselbank onder andere luxere producten toevoegen aan haar pakketten, zoals shampoo en wasmiddelen. Daarnaast krijgen alle 150 huishoudens een biologisch fruitpakket aangeboden, ingekocht bij lokale ondernemer Ellen van Dalen van Natuurlijk Gezond uit Schiedam.

Sinds begin 2019 werkt Ontwikkelcombinatie Schieveste (een samenwerkingsverband van VolkerWessels, Dura Vermeer, Van Omme & De Groot en Synchroon) hard aan plannen voor de locatie Schieveste in Schiedam, direct tegenover het NS station Schiedam Centrum. Schieveste maakt deel uit van Metropoolregio Rotterdam Den Haag, waar veertien gemeenten samenwerken aan nieuwe woon- en werkgebieden in de zuidwestvleugel van de Randstad. Het planvoorstel van Schieveste omvat ruim 300.000 m2, waaronder een klein deel bestaande gebouwen. De nieuwbouw bestaat uit wonen (3000+ eenheden), kantoren, voorzieningen in de onderste twee lagen en ruimte voor deelmobiliteit en fiets- en autoparkeren. www.nieuwbouwschieveste.nl

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *