Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

SCHIEDAMSE ONDERNEEMSTER HAALT FINALE ZAKENVROUWEN-AWARD

SCHIEDAM- De Schiedamse Tara Boxman heeft de finale bereikt in de strijd om de jaarlijkse ondernemersprijs Rotterdamse zakenvrouw van het jaar. Boxman is directeur van het online marketingbedrijf Miss Business en gevestigd in Schiedam. Hierdoor is Boxman de eerste Schiedamse ondernemer, met een bedrijf buiten de havenstad, die meedingt naar de hoofdprijs. Vanaf dit jaar heeft de van oorsprong Rotterdamse prijs haar focus verbreedt naar de regio Rijnmond. De winnaar wordt op 7 april 2020 bekend gemaakt tijdens een uitreiking op het Rotterdamse Stadhuis. Eregast deze avond is Neelie Kroes (VVD) die de uitreiking zal openen.

Boxman heeft een niet alledaags carrièrepad afgelegd. Op haar 17e werd ze ongepland moeder in een Jehova-gezin en op haar 28e commercieel directeur bij een televisieproductiemaatschappij. Nu is ze bijna 3 jaar de trotse directrice en eigenaar van marketingbureau Miss Business. ‘Wij fungeren als jouw marketingafdeling, maar dan buiten de deur. We zijn Rotterdams, vakkundig en een tikkie brutaal. We gaat tot het naadje om de beste om onze opdrachtgevers opvallend in de markt te zetten’’. In korte tijd hebben succesvolle bedrijven, zoals het Rotterdamse sterrenrestaurant Fred, zich aangesloten bij Miss Business. Het halen van de finale ziet ze als voorlopig hoogtepunt in haar jonge ondernemerscarrière “Eindigen bij de laatste 5 is al tof. Eindigen bij de laatste 3 is gewoon waanzinnig!’’

Dit jaar verschijnt ook het eerste boek van Tara met de toepasselijke titel ‘Van Tienermoeder naar Zakenvrouw’. Met dit boek wil ze andere jonge moeders inspireren om hun dromen waar te maken en in het algemeen benadrukken dat jonge moeders alle kansen en support kunnen gebruiken om een fijne toekomst op te kunnen bouwen. “We schuiven tienermoeders te snel aan de kant en geven ze vaak geen eerlijke kansen. Dat moet anders; je kunt ook als tienermoeder succesvol je ambities waarmaken, je hebt alleen wel een duwtje in de goede richting nodig”, aldus Tara.

De verkiezing De award voor Rotterdamse Zakenvrouw van het jaar is in het leven geroepen om bekendheid te geven aan vrouwelijke ondernemers, die door hun power en daadkracht anderen inspireren, stimuleren en verbinden. Eerdere winnaars zijn Monique Delfgauw (Dok99), Marieke Pijler (Brand density) en Saskia Warnaar (Fröbel). De winnaar wordt via online stemmen en een jurybeoordeling bepaald. Stemmen kan vanaf 25 maart.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *