Rijnmond Nieuws
RijnmondNieuws.com
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

SCHIEDAMSE KINDERGEMEENTERAAD TOONT LINKSE INDOCTRINATIE

SCHIEDAM- Stichting Kleine Ambassade in Schiedam toont openlijk ‘linkse indoctrinatie’ in het basisonderwijs, ondersteund door topambtenaren van de gemeente. ‘Als we nu niets doen, gaat de wereld naar de knoppen’, laat de stichting haar Kindergemeenteraad Schiedam verkondigen bij het uitbrengen van advies over ‘duurzaamheid’.

Afgelopen vrijdag kwamen de scholieren van de niet democratisch gekozen kindergemeenteraad bijeen in de Aleidazaal van het stadskantoor. ‘Als het aan de kinderraadsleden ligt wordt Schiedam als duurzame stad een internationaal voorbeeld voor andere steden’, luidt de boodschap die de Kleine Ambassade – tegen betaling- verspreidt via Facebook.

Uit de tekst wordt vervolgens duidelijk hoe de kinderen tot ‘hun’ oordeel zijn gekomen. De Kleine Ambassade meldt: ‘Om tot deze adviezen te komen brachten we (de grote mensen met hun betaalde baantjes achter de gesubsidieerde stichting, red.) de kinderen in contact met professionals uit verschillende vakgebieden en gingen zij op excursie met Woonplus Schiedam. Ze onderzochten wat Schiedammers zelf kunnen doen om duurzamer te leven. En naar wat dat betekent voor de stad van de toekomst. Daarbij ontdekten ze al snel dat (technologische) ontwikkelingen razendsnel kunnen gaan en dat je daardoor behoorlijk buiten de lijntjes moet denken wanneer je een beeld wilt schetsen van dé duurzame stad voor het jaar 2050.’

Een deel van het Schiedamse ambtenarenkorps staat handenklappend aan de zijlijn. Politieke uitspraken door de uitvoerende macht worden niet gehuwd. ‘Jij maakt het verschil. Geef het goede voorbeeld’, jubelt bijvoorbeeld de programmamanager Slimme en Gezonde Stad. De man is onder meer betrokken bij ‘Van Gas Los’: kosten tussen de 13.600 en de 55.000 euro per woning.

Ondertussen is het Instagramaccount van Schiedammer Mats Nelisse al weken geblokkeerd. De gymnasiast onthult via het account ‘linkse indoctrinatie’ in het voortgezet onderwijs, maar hij kan niets meer posten door toedoen van Instragram. De eerste vijftig aangeleverde bewijsstukken zijn zelfs al teruggebracht tot dertig. Het verder aanvullen wordt stelselmatig onmogelijk gemaakt.

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

2 reacties op “SCHIEDAMSE KINDERGEMEENTERAAD TOONT LINKSE INDOCTRINATIE

 1. Wie betaalt dit allemaal? Brussel met stroman-stichtingen? Kinder-populisme gaat nog eens groot worden.
  Toch is deze linkse vorm best wel een vorm van kindermisbruik.

 2. @Rutte: “kinderpopulisme” is het juiste woord! En leiden alle wegen tegenwoordig niet naar (kuch) Dhr. S0r0s?

  Opvallend is overigens dat al die betrokken volwassenen zo ontzettend enthousiast zijn dat deze generatie de wereld dadelijk gaat redden. Wat een last om kinderen mee op te zadelen!

  En dat allemaal zodat de beleidsmakers van nu lekker door kunnen gaan met hun onbezorgde “na mij de Zondvloed” lifestyle.

  Maar eh…

  Vertellen jullie deze kinderen er wel even bij dat zij de eerste generatie volwassenen zijn die zonder gas zal leven? En dat zij zometeen de rekening moeten ophoesten?

  En dat wij nu opeens allemaal van het gas afmoeten omdat onze politici geen Russisch gas willen afnemen? En dat onze EU buren op dit moment dolenthousiast zijn over gasprojecten zoals Nord Strom 2? En dat zojuist heel Polen met EU subsidies aan het gas is gegaan? En dat de NAM nu persé tussen Maassluis en Vlaardingen wil gaan fracken? En, en, en…

  Nou?

  Leer deze generatie eerst maar eens dat ze niet zomaar al hun troep op straat moeten gooien. Want dat is een milieuramp op zich.

  Even heel wat anders, maar ik wil het wel gezegd hebben…

  Ik ben héél benieuwd of de betrokken volwassenen deze minderjarigen straks openlijk laten demonstreren met kartonnen bordjes vol sexuele uitnodigingen en zinspelingen op de eigen geslachtsorganen, zoals we onlangs zagen bij die beschamende scholierendemonstraties voor/tegen(?) het klimaat.

  Want daarmee zouden de verantwoordelijke volwassenen zomaar een indruk over zichzelf kunnen afroepen waarmee zij echt niet in de publiciteit willen komen.

  Het is absoluut noodzakelijk dat de betrokken volwassenen erop toezien dat deze minderjarigen, die onder hun leiding en toezicht zijn geplaatst, bij aanstaande demonstraties geen openlijke teksten met sexuele uitnodigingen en zinspelingen op de geslachtsorganen met zich meedragen.

  Dus geen publiek vertoon van sexueel wervende teksten door minderjarigen onder jullie hoede!!!!

  Wat denk je, gaat dat lukken, beste mensen? Geen publiek vertoon van sexueel wervende teksten door minderjarigen onder jullie hoede?

  Hallo???

  Ouders, letten jullie op? Mats, let je op?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *