Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

SCHIEDAMSE HULP BIJ OPSTUWEN ‘BESMETTINGEN’

SCHIEDAM- Deze week wordt in Schiedam een tweede zogenaamde teststraat in gebruik genomen in Sporthal Margriet. Bij de Margriethal kunnen mensen terecht die getest willen worden op het griepvirus Covid-19. Dit kan zowel per auto als lopend of met de fiets.

Direct na de opening door de GGD was de eerste teststraat al volgeboekt; met 105 afspraken was de capaciteit volledig bezet. Daarom wordt een tweede teststraat geopend. Deze week worden ook andere locaties in de regio in gebruik genomen, zodat er meer testlocaties beschikbaar zijn.

Het verhogen van het aantal testlocaties kan het cijfer van het aantal besmettingen de komende periode opstuwen. Door politiek en gevestigde media wordt al weken gefocust op het aantal besmettingen nu de cijfers van het aantal doden als vermeende gevolg van Covid-19 een aanhoudende, dalende lijn laten zien. Het aantal doden komt op geen enkele manier in de buurt van het aantal sterfgevallen die werden genoteerd tijdens de griepgolf van 2018 (zonder lockdown). Van een besmetting met Covind-19 ondervindt meer dan 99 % van de ‘patiënten’ milde tot geen klachten.

Het RIWM laat ondertussen twijfelachtig cijfermateriaal zien. De gegevens van afgelopen vrijdag van het RIVM: 11 ziekenhuisopnames, 3 ouder dan 1 maand, 2 van vorige week, 1 van 2 juni en van de rest weet men de datum niet.

Op basis van de RIVM data is Nederland in een lockdown gestort door het kabinet Rutte III en wordt een opgedrongen ‘anderhalvemetersamenleving’ in de wet verankerd.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

1 reactie op “SCHIEDAMSE HULP BIJ OPSTUWEN ‘BESMETTINGEN’

  1. Het doel van de maatregelen was om overbezetting op de IC’s te voorkomen. Dit doel is behaald. Dan gooien ze het maar op vele besmettingen en angst zaaien voor een 2e golf. Het is blijkbaar niet de bedoeling om de maatregelen op te heffen nu het doel behaald is.
    Ze hebben nog 40 miljoen dubieuze vaccinaties in hun agenda staan, waarvan niemand weet wat de bijwerkingen zijn op termijn.

    Goed bezig jullie ga zo door
    Eerlijke open informatie Schiedamnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *