Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

SCHIEDAMSE HORECA: ‘WIJ DOEN WEL MEE’

SCHIEDAM- Ook in Schiedam sluiten alle eet- en drinkgelegenheden de deuren. Afhalen blijft wel mogelijk, meldt de gemeente op de eigen website. Locaties met een gecombineerde functie sluiten het deel met horecafunctie. Onvermeld: behalve wanneer het gaat om het Theater aan de Schie, tijdens een vergadering van de gemeenteraad. Dan kan de bar onbeperkt openblijven tot in de late uren. Want: ‘Het coronavirus (wereldwijde sterfte 0,13 %, red.) heeft te veel ruimte gekregen om zich opnieuw te verspreiden.’

Tenminste twee Schiedamse horecabedrijven hebben zich de afgelopen weken nadrukkelijk geconformeerd aan de overheidsmaatregelen. ‘Wij doen wel mee’, liet Café Sjiek weten, direct nadat een groep artiesten zich wel kritisch had uitgesproken tegen de lockdown. En bij Brasserie Stadhuis was een gezichtsmaker ook helemaal top. ‘Misschien niet verplicht, maar wij vinden het wel belangrijk’, luidde op 30 september nog de begeleidende tekst onder een foto van bediening met spatscherm.

Het gemeentebestuur van Schiedam schreef vorige week in de eigen Begroting 2021: ‘Horeca en detailhandel zijn belangrijke (sociaal-) economische factoren voor het vestigingsklimaat en dragen in hoge mate bij aan zowel de aantrekkingskracht van verblijfsgebieden, aan de leefbaarheid en het voorzieningenniveau in de wijken en bedrijventerreinen, als aan de lokale werkgelegenheid. Horeca- en detailhandelsbedrijven zijn bovendien een belangrijke klant van veel MKB en groothandelsbedrijven in de regio.’

Tot en met week 40 zijn in heel Nederland 237 bedrijven en instellingen in de horeca failliet verklaard. In week 40 betrof het 4 horecabedrijven. In week 14 (30 maart tot en met 5 april) en week 20 (11 tot en met 17 mei) gingen de meeste horecabedrijven failliet, namelijk 16 in beide weken (Bron: CBS).

Tussen de aanvraag en het uitspreken van een faillissement kunnen enkele weken zitten. Vanaf week 14 houden de rechtbanken de rekesten (als een andere partij de rechter verzoekt om een bedrijf failliet te laten verklaren) voor ten minste vier weken aan, tenzij er sprake is van spoed. Daarnaast is door het kabinet een noodpakket voor economie en banen opgezet om bedrijven zoveel mogelijk te ondersteunen.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

7 reacties op “SCHIEDAMSE HORECA: ‘WIJ DOEN WEL MEE’

 1. Totaal gehersenspoeld en zo bang gemaakt, dat er van logisch nadenken en voor jezelf opkomen geen sprake meer is.
  Het met toestemming en meewerkend,vrijwillig je zaak kapot laten maken door jezelf te conformeren aan gehoorzamen van de parasieten die daar de oorzaak van zijn is wel het aller grootste bewijs dat hier geen spraken meer is van een eigen zelfstandig en kritisch denkvermogen, maar volledige gehoorzaamheid zonder enige vorm van eigen onderzoek en zelfstandige besluitvorming……totaal afhankelijk en onderdanig aan dit corrupte,communistische,marxistische en fascistische regime….Letterlijk psychisch volledig in de war als je lachend met een las masker op je bakkes of muilkorf om het geaccepteerd hebt voor jezelf en genormaliseerd hebt voor jezelf door je op deze manier te laten onderwerpen, heeft niks meer met menselijkheid te maken.
  En dat allemaal voor een denkbeeldig concept van wat hun een ”virus” noemen, wat letterlijk niet kan bestaan en wat duizenden artsen en doktoren en wetenschappers die hun ziel niet hebben verkocht aan deze demonen constant aangeven en uitleggen aan de mensen dat het een grote HOAX is.

  Het MK-Ultra Mind control experiment is in volle gang samen met de genocide die er gepleegd word op de mensen, door het de mensen zichzelf en vrijwillig te laten doen dmv muilkorven…. Gevolgen: verstikking en vergiftiging en dus het stelselmatig verzwakken van het immuunsysteem en binnenkort ook hersenbeschadigingen doordat de hersenen niet genoeg zuurstof krijgen…. Jaja mensen we halen niet voor niets adem, dat heeft een reden waarom we verse zuurstof nodig hebben…. en zo zijn er nog vele andere ernstige gevolgen….. En de mensen die hun onderneming zelf en vrijwillig kapot laten maken door de parasieten te gehoorzamen die hun letterlijk kapot en dood willen hebben.

  Verbazingwekkend.

  1. Als pandemie stelt het niet zoveel voor. De Aziatische griep van 1957 was vele malen erger. Maar het leven ging gewoon door. De Hong Kong griep van 1968 was vergelijkbaar. Wat was er toen ook alweer? Oh ja, Woodstock, summer of love, Olympische Spelen gingen gewoon door.

   De hoax is de overdreven reactie van lockdown, winkelkarretjes poetsen, anderhalve meter en het halve MKB failliet laten gaan. Dat is tamelijk krankzinnig.

   En elk jaar krijgen 180.000 mensen te horen dat ze kanker hebben en de meerderheid gaat er binnen een jaar aan dood. En dan maken we ons druk over 6000 Covid doden en een paar duizend met blijvende schade. Heel erg, vast. Maar er zijn veel meer mensen met veel ernstiger ziekten, en de kans dat je kanker krijgt is veel malen hoger dan Covid, maar daar doet niemand paniekerig over.

  1. Wat een mafkees.
   Ga idd eens in een ziekenhuis kijken en zeker op een ic.
   Zulke figuren die deze onzin verspreiden moeten ze oppakken en verplicht in een ziekenhuis aan t werk zetten.

   1. De Griep en Longontstekingen hebben al jaren impact op de zorg

    Overvolle ziekenhuizen en zorg werd uitgesteld

    Toen bleef alles open…Wat is er Nu anders?

    Het aantal IC bedden is fors afgeschaalt, Media berichten, testen zorgen voor uitval personeel en strenge zorgmaatregelen

 2. 💪 sterkte MKB en vooral de horeca! Het publiek zou zich eens aan moeten passen. Neem een kijkje in de supermarkt, men moet zich dood schamen, alle regels worden overtreden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *