RijnmondNieuws.com
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

SCHIEDAMSE DANSVOORSTELLING IN DEN HAAG

SCHIEDAM- Mind the Road is een Schiedamse dansvoorstelling ontwikkeld door de choreograaf Liat Magnezy en op 19 juni te zien in Korzo theater Den Haag.

Het betreft een voorstelling met twee dansers en live opgenomen, bewerkte filmprojecties. Psychotherapie in haar ruimste vorm is de inspiratiebron van de voorstelling die tot doel heeft perspectiefwisselingen binnen menselijke relaties te onderzoeken. De voorstelling werpt vragen op als hoe werkt empathie en is het mogelijk jezelf te zien door de ogen van iemand anders?

De dansers worden hierbij ondersteund door voor een deel live door hen gemaakte filmbeelden. Een groot deel van deze filmbeelden worden opgenomen met aan het lichaam bevestigde minicamera’s en geprojecteerd met een eveneens mobiele projector.

In 7 hoofdstukken van ongeveer 7 minuten, gedreven door speciaal voor de voorstelling gecomponeerde muziek, wordt een geësthetiseerd verslag getoond van de valkuilen, triomfen en conflicten die een therapeutisch gesprek met zich meebrengt. Ieder hoofdstuk geeft op theatrale wijze vorm aan vergeten en soms verdrongen subjectieve herinneringen en dromen die aan de basis liggen van ons gedrag in het hier en nu.

Na de voorstelling zal er met psychotherapeut Dr. Motte Cohen en Liat Magnezy nagepraat worden.

Korzo theater Den Haag
Zondag 19 juni om 16.00 uur

Entree prijzen:
Normaal 16.00 euro, Korzopas 12.50 euro, Profpas 10.00 euro, Student 7.50 euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *