Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

SCHIEDAMSE BEDREIGD EN BELEDIGD DOOR BAJESKLANT (30)

SCHIEDAM- Een Schiedamse vrouw is mishandeld en uitgemaakt voor ‘koeli hoer, ‘borderline hoer’ en ‘vieze mocro hoer’, door de 30-jarige Turk K.D. De man verblijft momenteel in detentie en moert zich in de eerste week van hert nieuwe jaar voor de rechter verantwoorden.

Volgens het Openbaar Ministerie heeft de man, in de periode van 24 augustus 2020 tot en met 11 februari 2021 te Rotterdam en Schiedam, een peilbaken onder de personenauto van de vrouw geplaatst, waardoor hij de reisbewegingen van zijn slachtoffer kon volgen. Ook ontving de vrouw veelvuldig e-mails, WhatsApp- en SMS-berichten met in veel gevallen een bedreigende en beledigende inhoud. Zo is gedreigd een blootfoto van de vrouw te verspreiden. Zonder haar toestemming zou D. al zo’n foto hebben verstuurd naar e-mailadressen van de zus, de zwager en meerdere collega’s en de de werkgever van de vrouw.

In de periode van 23 september 2020 tot en met 14 oktober 2020 zou de vrouw in Schiedam ook zijn mishandeld door D. Het slachtoffer is meerdere malen tegen het lichaam geschopt, getrapt en er is door D. met gebalde vuist en met met de vlakke hand en een tas met daarin kleding meerdere malen in het gezicht geslagen van het slachtoffer. Ook ontving de vrouw een video waarin D. te zien is met een bivakmuts over zijn hoofd en een vuurwapen, althans een op een vuurwapen gelijkend voorwerp, in zijn hand en de dreigende woorden: ‘Ik zal je vinden, maakt niet uit waar je gaat. Ik sla je dood, ik schiet je dood. Je gaat eraan. Ik maak jou af. Stapje voor stapje ga jij der aan. Rat in een val, ik zal je me Turkse kant laten zien. Wie praat, gaat. Zeg een verkeerd woord op werk en ik sloop je.’

Tussendoor is de Schiedamse ook te verstaan gegeven: ‘Vieze kut van je die uit elkaar valt’ en ‘kom je sleutelhanger en je stofzuiger ophalen en verdwijn uit mijn kanker leven, vieze demoon dat je bent’ en ‘kijken of je nog steeds lacht wanneer de mannen van export de echte hoer zien’, althans woorden van gelijke beledigende aard en strekking.

1 reactie op “SCHIEDAMSE BEDREIGD EN BELEDIGD DOOR BAJESKLANT (30)

  1. Hoe kan iemand die in de bajes zit iemand peilen, intimideren, bedreigen terwijl hij in het spinnehok brood met zeep en spelden zit te eten? En… Welke vrouw is zo debiel om zó met een turrek om te gaan dat hij alles van haar weet?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *