Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

SCHIEDAMS RAADSLID IN LANDELIJK PARTIJBESTUUR DENK

SCHIEDAM- Het Schiedamse raadslid Gürcü Polat (Denk) is vanmiddag tijdelijk toegetreden tot het landelijk bestuur van haar partij, samen met Statenlid in Zuid-Holland Metin Çelik (Tot mei 2010 werkzaam als hoofdagent, later als brigadier bij de politie Schiedam). Polat en Çelik blijven als interim bestuurders aan, tot er nieuwe kandidaten zijn voor de bestuursfuncties bij Denk.

Direct na haar uitverkiezing heeft Polat de partijleden in enkele korte zinnen bedankt voor het gegeven vertrouwen. Çelik: “Ik geloof in Denk. De idealen van Denk. In deze tijd moeten we met elkaar samenwerken om Denk weer stevig op te bouwen en nog sterker te maken. Dus als we sterker uit de crises komen dan kunnen we alleen maar groeien met deze partij.”

Alle zetels in het partijbestuur bij Denk waren korte tijd vacant, nadat Tweede Kamerlid Selçuk Öztürk vanmiddag alsnog liet weten te stoppen als voorzitter van Denk. Aanvankelijk had Öztürk gezegd dat hij na de verkiezingen niet terugkeert in de Tweede Kamer, maar tot vanmiddag was hij nog voorzitter van het bestuur van Denk.

Vanwege de lockdown zijn slechts 30 van de 3.500 leden aanwezig op de Algemene Ledenvergadering, de rest volgt de vergadering online. Zij kunnen vanaf 16.00 uur stemmen op een hele reeks moties.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *