WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

‘SCHIEDAMMERS ZULLEN GEREGULEERD PARKEREN WAARDEREN’

SCHIEDAM- Voor het onderdeel Parkeergelegenheid verwacht de gemeente Schiedam de komende jaren een goed rapportcijfer te krijgen van inwoners, vooral vanwege de uitbreiding van het gereguleerd parkeren. Dat laat het stadsbestuur weten in antwoord op vragen vanuit de gemeenteraad. De waardering zal naar verwachting toenemen met de uitvoering van de Mobiliteitsvisie.

Deze maand zal de gemeente starten met het betrekken van bewoners bij het invoeren van betaald parkeren, in wijken ten zuiden van de A20. Op projectniveau worden bewoners en bedrijven actief betrokken bij de uitvoering, luidt de belofte, maar het invoeren van betaald parkeren vergt tijd, wat betekent dat de gemeente al aan de slag is gegaan met de voorbereidingen.

Besloten is al dat in West vijfentwintig gebruikte parkeerautomaten komen te staan voor de eerste fase (1 januari 2022) van betaald parkeren. Voor de tweedehands automaten betaalt de gemeente 175.000 euro.

4 reacties op “‘SCHIEDAMMERS ZULLEN GEREGULEERD PARKEREN WAARDEREN’

  1. Ik kan mij dit niet indenken. Een ieder met een auto wordt geconfronteerd met de aanschaf van een parkeerontheffing. zodra deze ingevoerd zijn ben je vogelvrij want dit middel kan dan mooi gebruikt worden om de gemeente begroting sluitend te maken terwijl er aan de beschibare parkeer ruimte in de wijken niets gedaan wordt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *