Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

SCHIEDAMMERS HELPEN GETROFFEN CLUBS VLAARDINGEN

SCHIEDAM- SVV in Schiedam is gestart met een inzamelingsactie voor twee Vlaardingse verenigingen. Het bestuur van SVV roept alle leden op om dit weekend tijdens de thuiswedstrijden, in de kantine te doneren om het leed voor hun Vlaardingse vrienden een beetje te verzachten.

SVV: ‘Wat een enorme strop voor Deltasport, onze tegenstander in de SuperCup en Cion. Niet alleen de kantine, met daarin de kleedruimtes brandde af, maar ook al het materiaal dat nodig is om überhaupt te kunnen voetballen. We weten als geen ander hoe hard een vereniging een clubgebouw en materialen nodig heeft en we hopen dan ook dat er snel een passende oplossing komt, zodat de rest van het voetbalseizoen voor beide clubs niet onder druk komt te staan.’

De sportkantine van voetbalclubs Deltasport en Cion in Vlaardingen is donderdag in de vroege uren volledig afgebrand. Twee dagen eerder brak er ook al brand uit.

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *