Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

SCHIEDAMMERS DIE AUTO LATEN STAAN KRIJGEN 200 EURO PER MAAND

SCHIEDAM- De gemeente Schiedam is naarstig op zoek naar deelnemers voor MaaS-Xperience: u laat voor 2 maanden de auto staan en gebruikt alleen maar deelsystemen die bij u in de buurt beschikbaar zijn. U krijgt een budget van 200 euro per maand om gebruik te maken van deze diensten.

Woont u in Schiedam-West, de Gorzen of de directe omgeving hiervan en durf u het aan uw auto twee maanden te laten staan? Door deel te nemen aan deze actie doet u ook mee aan onderzoeken die tijdens uw deelname worden verstuurd.

De gemeente Schiedam ontwikkelt samen met partner Juuve ‘mobiliteitshubs’. Dit zijn plekken waar u als bewoner een deelauto kunt huren. Ook zijn er deelfietsen en deelscooters beschikbaar. De Verkeersonderneming laat u graag kennis maken met deze nieuwe manieren van reizen.

Nadat uw inschrijving is goedgekeurd laat u voor 2 maanden de auto staan en gebruikt u alleen de deelsystemen. U krijgt een budget van 200 euro per maand. Verbruikt u meer dan dit bedrag? Dan betaalt u de extra kosten zelf. U kunt dit budget ook gebruiken om met het openbaar vervoer te reizen.

Meld u aan. Klik HIER.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

1 reactie op “SCHIEDAMMERS DIE AUTO LATEN STAAN KRIJGEN 200 EURO PER MAAND

  1. Leuk, helaas heb ik toch de garantie nodig dat ik om 6.40 uur een vervoer middel nodig heb om naar mijn werk te gaan aangezien het openbaar vervoer daar niet komt en het te ver is om te fietsen, ik lees niet dat ze die garantie af kunnen geven en wat de kosten zijn per uur/ dag/ week

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *