Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

SCHIEDAM ZOEKT BEWONERS VOOR COMMISSIE LUCHTHAVEN

SCHIEDAM- De gemeente Schiedam is voor de Commissie Regionaal Overleg luchthaven Rotterdam The Hague Airport (CR0 luchthaven RTHA) op zoek naar inwoners die de bewoners van de gemeente Schiedam vertegenwoordigen in deze commissie.

De CR0 luchthaven RTHA is een wettelijk verplichte commissie waarin regionale en lokale overheden, bewoners en luchtvaartpartijen vertegenwoordigd zijn. De taak van de commissie is om door overleg met diverse betrokkenen, het gebruik van de luchthaven te bevorderen zodat zoveel mogelijk recht wordt gedaan aan de belangen van die betrokkenen.

Momenteel zijn de Schiedamse bewonersvertegenwoordigers John Witjes (onder meer oprichter van Stichting Batavier en bestuurslid van GroenLinks Schiedam) en Henk Lamphen (voorzitter van de Huurders Belangen Vereniging Z-flats Schiedam). Zij zijn destijds door het Schiedams Overleg Bewonersorganisaties (SOBO) voorgedragen.  Hun vierjaarstermijn verloopt op 12 juni 2018.

 

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *