Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

SCHIEDAM WIST BEWONERSONDERSTEUNING SOBO

SCHIEDAM- Het Schiedams Overleg Bewoners Organisatie (SOBO) komt niet voor in de folder die de gemeente uitgeeft over de bewonersondersteuningsmogelijkheden in Schiedam. De bewonersvereniging worden slechts minimaal genoemd. Bij het SOBO is men verbaasd. De organisatie krijgt geen subsidie meer van de gemeente, maar gaat wel door.

Volgens het SOBO blijft hun bewonersloket geopend en blijft men zich inzetten voor het oplossen van alle woonproblemen waarmee Schiedammers worden geconfronteerd.

Door bezuinigingen van de Gemeente is de bezetting op dit moment kleiner. Het kan daarom voorkomen dat er even niemand aanwezig is bij het SOBO.

Het spreekuur vindt plaats op woensdagmorgen van 10.00 tot 12.00 uur en het SOBO is verheugd te kunnen melden dat er voortaan ook een spreekuur is op maandagmiddag van 13.00 tot 15.00 uur. Dan is er altijd iemand aanwezig om bewonersvragen te behandelen. Ook op maandag- en donderdagmiddagen is er in principe bezetting op kantoor.

Van maandag tot donderdag (met uitzondering op feestdagen) is het SOBO te bereiken:

Het pand van het SOBO aan de Singel in Oost blijft ook na 1 april open.
Telefonisch: 010-3136500. Spreek bij geen gehoor uw naam en telefoonnummer in. U wordt dan dezelfde of uiterlijk de volgende werkdag teruggebeld.

Email: Secretariaat@soboschiedam.nl

Het adres is ongewijzigd: Singel 85, 3112 GL Schiedam

De meeste bewonersverenigingen in Schiedam hebben een eigen spreekuur bij u in de buurt. Zie voor locaties en tijden: www.soboschiedam.nl

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *