WATERWEG ACTUEEL

SCHIEDAM WIL ONTSLUITINGSWEG DOOR ‘GROENSTE STRAAT 2016’

SCHIEDAM WIL ONTSLUITINGSWEG DOOR ‘GROENSTE STRAAT 2016’

SCHIEDAM- De gemeenten Schiedam en Rotterdam starten volgend jaar een onderzoek naar een ontsluitingsweg via de Polderweg richting de havenstad. Het idee is om Schiedam-Noord beter te ontsluiten voor autoverkeer. De Polderweg, aan de noordrand van de stad, is 2 jaar terug nog uitgeroepen tot de Groenste Straat van Schiedam. De titel heeft betrekking op de hoeveelheid bloemen en planten.

Schiedam heeft volgens het gemeentebestuur een uitstekende bereikbaarheid en ligt centraal op de as Leiden-Den Haag-Rotterdam. De geografische ligging van Schiedam zorgt voor een goede uitgangspositie voor de sociaaleconomische ontwikkeling van de stad, schrijven burgemeester en wethouders in de Zomernota. Inzet van het college is deze bereikbaarheid te behouden en waar nodig te versterken, de verkeersoverlast en verkeersonveiligheid te verminderen en de inzet van de verschillende vervoerssoorten (auto, openbaar vervoer, fiets ) te optimaliseren.

 

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com.

Webradio Torpedo

juni 13th, 2018

1 Comment

One Comment

  1. Hans Henrichs says:

    Welja, nog meer asfalt. Nog meer wateroverlast.
    En de bewoners maar hun tegeltjes verwijderen om de hoosbuien te lijf te gaan.
    Weer moet er groen wijken voor het blik op de weg.
    Ik mag hopen dat het er nooit komt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *