RijnmondNieuws.com
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

SCHIEDAM WIL LUCHTHAVENBESLUIT MET MINIMALE OVERLAST

SCHIEDAM- Het stadsbestuur van Schiedam moet toch een brief schrijven aan de minister van Infrastructuur en Waterstaat, om aan te dringen op een luchthavenbesluit waarin de overlast voor Schiedammers niet verder toeneemt en juist geminimaliseerd wordt. Een bijna unanieme gemeenteraad (met uitzondering van LOS) heeft dit het stadsbestuur gisteravond opgelegd.

Eerder gaf wethouder Frans Hamerslag (PS) nog aan niets voor zo’n brief te voelen, omdat bezwaren tegen de groei van het vliegverkeer al waren overgebracht en lang niet alle Schiedammers moeite hebben met de groei van Rotterdam The Hague Airport (RTHA).

De gemeenteraad reageert naar aanleiding van de brieven van Schiedammers en bewonersorganisaties over de overlast van het vliegverkeer van en naar RTHA. Ook gisteravond is weer ingesproken bij de raadsvergadering door enkele inwoners over hun zorgen over de zich alsmaar voortzettende groei van de luchthaven.

3 reacties op “SCHIEDAM WIL LUCHTHAVENBESLUIT MET MINIMALE OVERLAST

  1. Dus nu is er geluisterd naar een rij insprekers? Waarom destijds niet naar de insprekers tegen het asielzoekerscentrum in Nieuwland?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *