Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

SCHIEDAM WERFT EXTRA VOORLICHTER ROND KLIMAATPLANNEN

SCHIEDAM- De gemeente Schiedam zoekt een voorlichter (verdienste maximaal 5.169 euro bruto per maand) die een leidende en coördinerende rol krijgt rond de communicatie van de uitvoering van de Woonvisie (inclusief de woningbouwontwikkeling), het Klimaatbeleidsplan en de Transitievisie Warmte (Groenoord van gas los).

Gezocht wordt naar een kandidaat met bij voorkeur minimaal 5 jaar ervaring als communicatieadviseur binnen de overheid, een afgeronde HBO opleiding op een relevant terrein en met kennis en ervaring op het gebied van verduurzaming van de gebouwde omgeving om de ambitie voor een duurzaam Schiedam waar te maken. Gezocht wordt naar iemand die daar energie van krijgt en kan presteren onder druk in een complexe politieke omgeving. Iemand met een hands-on mentaliteit, die zowel strategisch kan denken als zelf communicatie uitingen verzorgt.

In september 2019 had de gemeente Schiedam al een vacature openstaan voor een communicatieadviseur om te worden ingezet voor ‘bewonersparticipatie en de engergietransitie’. Op dat moment had de gemeenteraad nog lang geen definitief besluit genomen over het project Nieuwe Energie voor Groenoord (in de volksmond bekend als: Groenoord van Gas los). Inmiddels hebben meerdere VvE’s in de wijk zich openlijk uitgesproken tegen een aansluiting op het warmtenet van Eneco.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

3 reacties op “SCHIEDAM WERFT EXTRA VOORLICHTER ROND KLIMAATPLANNEN

  1. Er zal toch wel één of ander neefje van een groene wethouder in Schiedam bereid zijn om deze “baan” te vervullen, is zou die al vervuld zijn? Voor 5169 euro ( en leaseauto)kan die lekker thuiswerken. Uiteraard komen er dan nog wat onkosten vergoeding bij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *