Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

SCHIEDAM VERWIJDERT BLOKKADES BEATRIXPARK

SCHIEDAM- De blokkade van het parkeerterrein in het Schiedamse Beatrixpark is opgeheven. Niet langer wordt de parkeergelegenheid bij Sportpark Thurlede (Parkweg) afgezet met hekken en boomstammen. De Maasboulevard blijft vooralsnog wel afgesloten voor verkeer.

De afsluiting met boomstammen werd eind maart ingesteld door de gemeente en was bedoeld om bezoekers aan het park te weren. Vanuit een politiebusje werd door agenten gespeurd naar eventuele overtreders van de regels uit de noodverordening.

Tijdens het dieptepunt van de lockdown zijn meerdere locaties in Schiedam aangewezen als verboden gebied. Nu het criterium van het verbod op samenkomsten is komen te vervallen, heeft de gemeente deze aanwijzingen ingetrokken.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

1 reactie op “SCHIEDAM VERWIJDERT BLOKKADES BEATRIXPARK

  1. Was ook een vreemde reactie, we moesten thuis blijven, parken en stranden werden verboden, markten moesten sluiten, we moesten binnen de boodschappen maar doen! Terwijl nu is uitgekomen dat in de buitenlucht de besmetting nihil was en dat we binnen een groot risico liepen, mondkapjes werden verboden, dat gaf schijnveiligheid dus moesten verplegers en verpleegsters de oudjes zonder kapjes verzorgen, de oudjes mochten hun familie niet meer zien, en toch liep de helft corona op daar, in Frankenland kwam er nog wat schurft bij, medicijnen die niet van Bill Gates afkwamen werden verboden, we mochten niet genezen leek het wel, alles komt nu gelukkig uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *