Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

SCHIEDAM VERLIEST DEFINITIEF PRINSES BEATRIXPAD

SCHIEDAM- De straatnaam Prinses Beatrixpad wordt ingetrokken, zo hebben burgemeester en wethouders van Schiedam besloten. Het fietspad, vanaf de Schiedamseweg richting de Poldervaart, is onlangs al verdwenen bij de herinrichting van het gebied.

Het Prinses Beatrixpad was in 2018 nog kortstondig omgedoopt. Het naambord was overgeplakt met een sticker en de aanduiding Prinses Patricia Park. Onder de nieuwe naam ook de datum 7-7-2017.

Wat een en ander te betekenen had was voor de Stichting Vrienden van het Beatrixpark een groot raadsel. Ook op het stadskantoor is de naam Prinses Patricia Park altijd een raadsel gebleven.

De officiële naamsverandering is in 2018 verwijderd door de gemeente. Dit werd gedaan door het hele straatnaambord weg te halen.

5 reacties op “SCHIEDAM VERLIEST DEFINITIEF PRINSES BEATRIXPAD

  1. De naam prinses Patricia Park is ontstaan omdat op 7-7-2017 Patricia Mulder in restaurant “de Parckhoeve” is getrouwd met Dennis Moelker.
    Ter ere van hun huwelijk was het park voor 1 dag omgedoopt maar dat duurde dus iets langer 🤣😂

    1. Weet u zeker dat u het was ? , omdat ik er van uitga dat u op dat moment helemaal laveloos was en zich er niets meer van kunt herinneren ………………

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *