Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

SCHIEDAM VERDER OP SLOT

SCHIEDAM- De gemeente Schiedam heeft dit weekend meer locaties afgesloten waar u niet meer mag komen. Het gaat om de parkeerplaats aan de Laan van Spieringshoek in Nieuwland en de Cricketweg, naast sportpark Willem Alexander in de Woudhoek. Ook de parkeerplaatsen in het Beatrixpark, de Jachthavenlaan in de Gorzen en de Maasbloulevard zijn afgesloten. Het inrijden of verblijven achter de borden is verboden en er zal actief bekeurd worden. Ondanks het mooie weer dient u binnen te blijven.

De gezamenlijke hulpdiensten (politie, brandweer en ambulance) melden op hun gezamenlijke Twitteraccount: ‘Op enkele uitzonderingen na zien we in de regio dat de landelijke maatregelen goed worden opgevolgd.’

De Rijksoverheid verplicht u sinds 2 weken om altijd afstand van anderen te houden (minimaal 1,5 meter) en sociale activiteiten en groepen mensen te vermijden. Met een noodverordening worden in onze regio maatregelen aan u opgelegd met betrekking tot het griepvirus Covid-19.

Politie en de Lichtblauwe Brigade in Schiedam hebben het druk met het handhaven. Gespeurd wordt naar mensen die zich onttrekken aan de dwangmaatregelen. Het resultaat wordt met trots online gedeeld door de handhavers.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

6 reacties op “SCHIEDAM VERDER OP SLOT

 1. In het geval van het coronavirus (COVID-19) zien we de gevolgen van de manier waarop de ware machthebbers, die zich aan ons gezichtsveld onttrekken, te werk gaan: het creëren van een probleem (en de schuld in de schoenen van een ander schuiven), wachten op de onvermijdelijke reactie van het publiek (dat om actie schreeuwt) en een oplossing aandragen die de gewenste actie oplevert en door het publiek zonder morren – of zoals in het onderhavige geval met loftuitingen – wordt geaccepteerd. Over de politici die de bevolking van Athene bestuurden, schreef Plato: ‘Als lokaas jagen zij op domheid’.

 2. Oké hier lees ik uit dat je je niet in het park mag begeven echter op de gemeente stlite staat dat je er wel mag lopen en fietsen. Beetje duidelijke communicatie zou wel op zijn plek zijn in deze tijden

 3. In onze nieuwbouwwijk hargapark zitten ze gewoon bij elkaar in de tuin te bbqen, er is een verjaardag ik dacht dat mensen wel beetje nadenken over wat er gaande is nu maar nee hoor gewoon visite ontvangen en bbqen pfffff dombo’s dus als je bekeuringen wilt uitdelen moet je hier komen

 4. De gemiddelde leeftijd waaraan nu Corona-patienten overlijden (80,9 jaar) is dezelfde als waarop in 2008 de gemiddelde overledene overleed.
  Gewoon één van de vele doodsoorzaken die we net zo goed als “ouderdom” kunnen beschouwen, wellicht met een beetje “hulp” van Corona’s grote broer, genaamd Obesitas. Graag na 28 april weer normaal doen….

 5. Ik ben een trotse bewoner van de regio.
  De afgelopen 20 jaar heb ik 5 bedrijven geopend waar nu €0 binnenkomt.
  Verschillende mensen die ik ken liggen op de IC in de leeftijd van 32 tot 45 jaar.
  Dit zijn sporters met een uitzonderlijke conditie!!!
  Nu lees ik hier een aantal opmerking en heb ik medelijden voor jullie onwetendheid!
  Besef je dat door mensen zoals jullie deze crisis is ontstaan, jullie zijn de verspreiders tot jullie een ouder, kind of familielid verliezen zal de wereld van de onwetenden stil staan.
  Ze mogen mijn bedrijven afnemen als ik daar levens mee kan redden.
  Corona treft ons allemaal!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *