Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

SCHIEDAM TIJDENS LOCKDOWN

SCHIEDAM- Het Gemeentearchief Schiedam is bezig beelden uit de gemeente tijdens de ‘coronaperiode’ vast te leggen en te bewaren. Samen met Schiedammers!

Na de laatste oproep om anti-corona maatregelen en acties in Schiedam vast te leggen zijn er een kleine vijftig foto’s binnengekomen. Bijvoorbeeld mensen in een rij voor de winkel met anderhalve meter tussenruimte, afgezette wegen, berenjacht, waarschuwingen op matrixborden en Schiedammers in beweging op de balkons van hun flatwoningen. Hartelijk dank aan alle inzenders! We blijven particulieren vragen om opvallende zaken uit hun omgeving vast te leggen en naar ons op te sturen. Let altijd op dat u zich op een veilige en verantwoorde manier buiten begeeft, hou voldoende afstand! Een selectie van de foto’s zal worden opgenomen in het online fotoarchief, dus vergeet niet uw naam en adres te vermelden. Interieurfoto’s zijn ook welkom. Misschien heeft u een aparte werkruimte ingericht, of Koningsdag in de tuin gevierd?

Ook vragen we winkels en bedrijven posters met aankondigingen en maatregelen omtrent corona als deze niet meer nodig zijn te bewaren voor het gemeentearchief. Voor vragen of het toesturen van foto’s kunt u e-mailen naar archief@schiedam.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *