Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

SCHIEDAM TART VLAARDINGEN MET ONTSLUITINGSWEG

SCHIEDAM- De gemeente Schiedam zet toch door met de aanleg van een ontsluitingsweg aan de Vlaardingse kant bij sportpark Willem Alexander. Bedoeling is om de bouwweg te gebruiken die er nu al ligt parallel aan de Ketheltunnel. Deze weg loopt over Schiedams grondgebied en sluit aan op de Zwaluwenlaan in Vlaardingen .
Door de ontsluiting richting Vlaardingen kan de parkeerluifel aan de Vlaardingse kant van het nieuwe sportpark straks toch worden gebruikt.

Het Vlaardingse college staat  achter de bewonersvertegenwoordiging.  Lange tijd hingen er spandoeken op de flats aan de Eksterlaan in Holy tegen de plannen van Schiedam.
Het Vlaardingse college staat achter de bewonersvertegenwoordiging. Lange tijd hingen er spandoeken op de flats aan de Eksterlaan in Holy tegen de plannen van Schiedam.
De bewonerscommissie, die zegt te spreken namens de bewoners uit de twee flatgebouwen aan de Eksterlaan in Vlaardingen, heeft zich met succes verzet zich tegen een ontsluitingsweg over Vlaardingse grond. De bewoners vrezen geluidshinder, verkeerschaos en parkeerdruk. Om de toegang tot het Schiedamse sportpark te belemmeren plaats de gemeente Vlaardingen meerdere planten met stevige doorns nabij de dammetjes richting Vlaardings grondgebied. Bij alle dammetjes ten noorden van de Europaboulevard komen brede hagen van twee rijen dik. Dit alles op verzoek van de Vlaardingse gemeenteraad.

Zie ook: Vlaardingen sluit grenzen Schiedam.

VLAARDINGEN SLUIT GRENZEN SCHIEDAM

1 reactie op “SCHIEDAM TART VLAARDINGEN MET ONTSLUITINGSWEG

  1. Dat zat er dik in .Vaardingen laat zich weer eens in de maling nemen door Schiedam.Wat een slap beleid,zitten ze te slapen in de Vlaardingse raad??

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *