Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

SCHIEDAM-SPALAND HOORT GEDREUN FESTIVAL ROTTERDAM

SCHIEDAM- Bij de Wijk- en Bewonersvereniging Spaland in Schiedam hoort men ‘de hele tijd gedreun in de verte’. De vermoedelijke oorzaak is het Vrije Volk festival in Vroesenpark Rotterdam.

Tot 21.00 uur heeft de meldkamer van de DCMR in Schiedam al 36 meldingen ontvangen van inwoners uit Rotterdam die klagen over het geluid van hetzelfde evenement. Om 12.13 uur kwam de eerste melding binnen bij de meldkamer.

DCMR inspecteurs zijn aanwezig om te meten. Tot 18.15 uur hebben zij geen overschrijdingen van de geluidnormen gemeten. De geluidnormen zijn opgenomen in de evenementenvergunning die is afgegeven door de gemeente Rotterdam voor dit festival.

Het festival is een project van de Rotterdamse partygoeroe Ted Langenbach. Het zou gaan om een festival ‘voor alle leeftijden en geaardheden’ en ‘voor alle kleuren van de regenboog.’

Volgens de vergunning moet het om 23.00 uur stil zijn.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

5 reacties op “SCHIEDAM-SPALAND HOORT GEDREUN FESTIVAL ROTTERDAM

  1. Beste mensen laten we eens ophouden met klagen over zoveel dingen. Dan de vliegtuigen dan weer bij Huisman en nu wat muziek overlast. Gun elkaar eens wat in plaats van overal over klagen

    1. Nou het is op de dag waar mensen niet allemaal over klagen niet normaal meer de mensen gunnen elkaar niks meer. Ja als de wind jouw kant op sta dan heb je wat meer last van de muziek maar wat maak het uit als iedereen nou elkaar wat meer zou gunnen en niet zo veel zou klagen dan is het een stuk gezelliger en vrolijker op de wereld. Dit is nou echt afgunst de mensen die zo klagen moeten wat minder op andere letten en wat meer gaan genieten van de dingen in het leven. Dan krijgen ze een veel leuker leven echt probeer het maar eens dan zal je zien dat het leven veel minder gestrest is.

  2. Een feestje van hemelsbreed 10 km (!!) verderop moet hier gewoon hoorbaar zijn? Misschien kan die herrie ook gewoon zachter. Ook een oplossing.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *