Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

SCHIEDAM SCOORT OPNIEUW MET WONINGINBRAKEN

SCHIEDAM- De gemeente Schiedam staat op plek 7 in de lijst van gemeenten met de meeste inbraken in Zuid-Holland. De lijst is samengesteld door het Amsterdamse bedrijf Slotenmaker 365. De slotenmaker komt met het overzicht op basis van de cijfers over 2018 van Misdaad in Kaart, gepubliceerd door Politie.nl. De gegevens zijn opgedeeld per provincie en per gemeente en daarna vergeleken met data uit 2018.

Gemiddeld heeft Schiedam te maken met 3,3 inbraken per 1.000 inwoners. Dat is ruim boven het landelijk gemiddelde. Dat bleek vorig jaar al uit onderzoek van online winkelcentrum beslist.nl, wat overheidsdata met betrekking tot woninginbraken in 2017 analyseerde.

De burgemeester van Maassluis heeft dinsdagavond cijfers gepresenteerd waaruit een halvering blijkt van het aantal inbraken in de eerste stad aan de Waterweg.

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *