Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

SCHIEDAM REKENT MORGEN OP ONTDEKKING HENNEPTELERS

SCHIEDAM- De Lichtblauwe Brigade in Schiedam let vanaf morgen extra op de daken. Volgens het weerbericht, gaat het morgen weer sneeuwen. Een wit pak sneeuw is niet alleen ideaal voor winterpret, maar ook voor de lange arm der wet. Ziet u een dak als op de afbeeldingen? Dit kan wijzen op een illegale wietplantage.

Een hennepplantage verbruikt relatief veel energie, hennep heeft warmte nodig om te groeien. Op een warm dak blijft de sneeuw niet liggen, maar het kan ook een slecht geïsoleerd huis zijn.

Bevindt zich hier op zolder een afgesloten ruimte met een hennepkwekerij die in bedrijf is of neemt men de isolatie in de strijd tegen de klimaatverandering minder serieus dan men u wil doen geloven?
Ontdekt u morgen een dak zonder sneeuw? U kunt het melden via telefoonnummer 14010. Blijft u liever anoniem? Meld dan aan Misdaad Anoniem 0800-7000.

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *