Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

SCHIEDAM PLAATST MOBIELE WC’S NAAST BBQ-ZONE

SCHIEDAM- Sinds vrijdag staan er twee mobiele wc’s bij de ingang van de barbecuevelden in het Schiedamse Beatrixpark. Een pamflet op de oranje, tijdelijke toiletvoorzieningen maakt duidelijk dat de boxen zijn geplaatst door de gemeente. Het verzoek aan de gebruikers is om het toilet schoon achter te laten. Een afbeelding van de binnenkant van de twee exemplaren van Boels Rental zijn niet geschikt voor publicatie. Het juiste gebruik van wc-papier is ook niet bij iedereen bekend.

De twee mobiele toiletten zijn geplaatst, omdat op een extra druk paasweekend wordt gerekend, waarbij de barbecuezone in het park intensief wordt gebruikt.

De gemeente Schiedam en Irado vinden het belangrijk om het park voor iedereen schoon en leefbaar te houden. Daarom zijn er vorig jaar nieuwe voorzieningen geplaatst. Op beide velden is gratis een picknickkleedje af te halen en er staan extra grote afvalcontainers voor kolenresten.

Door brandgevaar , in verband met de droogte, dreigde politie, brandweer en de gemeente vorig jaar juni met een verbod op het barbecueën in het Beatrixpark. Het zorgde voor extra aanscherping van de regels rondom de barbecuevelden.

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *