Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

SCHIEDAM PLAATST MEER VERKEERSBORDEN SCHIEVESTE

SCHIEDAM- Er komen steeds meer verkeersborden rondom het complex met horeca en parkeergarage op Schieveste in Schiedam. Afgelopen week is een extra voetgangerszone bord geplaatst op de Noorderweg. Met het bord wordt aangegeven dat dit deel voetgangersgebied is, waarin in principe alleen voetgangers zich mogen bewegen.

Voor de Noorderweg is vorig jaar al een parkeerverbodzone ingesteld. Schiedam komt met de parkeerverbodzone, omdat  in het gebied een parkeergarage aanwezig is met zevenhonderddertig parkeerplaatsen. Er is daardoor geen noodzaak om parkeren toe te staan op andere plaatsen.

In de nabije toekomst wordt ook een hotel gebouwd. De Noorderweg wordt ontsloten door een aantal voetgangers- en fietsverbindingen. Bij het volledig functioneren van het complex met horeca (plus enkele filmzalen) en het hotel zullen hier veel voetgangers- en fietsbewegingen zijn, het toelaten van overig verkeer wordt daardoor als onwenselijk beschouwd.

Foto: Borden Parallelpad, waar fietsers worden toegestaan.

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *