Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

SCHIEDAM OP WOONBEURS ROTTERDAM

SCHIEDAM- De gemeente Schiedam staat komend weekeinde met een stand op de Woonbeurs Rotterdam in het World Trade Center. S’DAM verzorgt daar voor de gemeente Schiedam de promotie van de stad als woongemeente en met alle nieuwbouwprojecten.

Volgens de campagne die de gemeente voert staat wonen in Schiedam voor ‘bijzonder wonen in een hippe, historische stad, gecombineerd met het open en groene karakter van een dorp. De ligging is bijzonder gunstig; op vijf minuten van Rotterdam en naast het groene polderlandschap van Midden-Delfland. En: mooie speeltuinen, goede scholen, leuke parken en vele (betaalbare) sportclubs, festivals, historische molens, theater en bioscopen.’

Wilt u weten wat het actuele aanbod van nieuwbouwwoningen in Schiedam is? Kom dan naar de Woonbeurs, op de stand van S’DAM kunt u zich oriënteren. Op zaterdag 16 en zondag 17 maart van 12.00 tot 17.00 uur, WTC, Beursplein 37 in Rotterdam. Toegang: Gratis.

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *