WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

SCHIEDAM-OOST MERKT INVAL POLITIE ROTTERDAM

SCHIEDAM- De politiehelikopter die gisteravond langdurig boven Schiedam-Oost vloog, hing daar ter assistentie van het arrestatieteam dat een inval deed bij vier panden in Rotterdam-West. “Bij die instap was de helikopter nodig”, zegt een woordvoerder van de politie.

De politie is vier bedrijfspanden binnengevallen op de Vierambachts- en Van der Palmstraat in Rotterdam-West, nadat zij informatie had gekregen dat in deze panden wapens en drugs voor handen zouden zijn.

Drie panden waren leeg, in een vierde pand waren elf mensen aanwezig. Negen van hen zijn aangehouden, onder andere voor het bezitten van messen en gebruikershoeveelheden soft drugs. Eén had nog een gevangenisstraf van 29 dagen open staan. In het pand werd een sporttas vol hennep gevonden en apparaten en materialen voor de verwerking en verpakking van verdovende middelen.

De politie heeft de zaak verder in onderzoek. Heeft u informatie die van belang kan zijn voor dit onderzoek dan wordt u gevraagd contact op te nemen met de politie via 0900-8844. Blijft u liever anoniem, dan kunt u bellen met 0800-7000. Voor een vertrouwelijk gesprek kunt u contact opnemen met TCI via 079-3458 999.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *