WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

SCHIEDAM-OOST KRIJGT 52 NIEUWE BOMEN

SCHIEDAM- Er verdwijnen tweeënzeventig moerascypressen en er komen tweeënvijftig nieuwe bomen met beplanting terug bij de herinrichting van de Professor Kamerlingh Onnes- en de Lorentzlaan in Schiedam-Oost. Dat hebben de Bomenridders begrepen op basis van de informatiebijeenkomst op het Stadskantoor waar buurtbewoners gisteravond zijn geïnformeerd over de herinrichtingsplannen.

De twee lanen in Schiedam-Oost gaan volledig op de schop. De wegconstructie en alle bomen zullen vervangen worden. Dit alles na een zeer zorgvuldige belangenafweging, zo laat het stadsbestuur weten.

Er is besloten om voor de twee lanen dezelfde werkwijze te kiezen als aan de Boerhaavelaan. Deze aanpak van de Boerhavelaan kon pas vorig jaar juli worden afgerond na een forse vertraging, waarbij tussentijds zelfs van aannemer werd gewisseld. Daarbij werd ook nog eens de werkwijze gewijzigd. Naast het vervangen van alle bomen aan de Boerhaavelaan is toen ook de asfaltconstructie in zijn geheel vervangen en het vuilwaterriool vernieuwd.

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *