Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

‘SCHIEDAM KAN LEREN VAN WIELKLEM BUREN’

SCHIEDAM- Ook in Schiedam kan de wielklem worden ingevoerd. Seniorenpartij OPS ziet geen belemmeringen nu buurgemeente Vlaardingen inzet van de wielklem heeft aangekondigd.

De OPS heeft al meermaals voor een wielklem gepleit, maar daar waren altijd argumenten tegen. Het ging hierbij vooral om de kosten. De partij heeft begrepen uit het memo aan de Vlaardingse gemeenteraad dat het kostenprobleem in Vlaardingen niet bestaat. De Vlaardingse gemeenteraad krijgt te horen dat de kosten zijn verrekend in het tarief van het toepassen van de wielklem. En: ‘Het college is van mening dat het toepassen van een wielklem zal bijdragen aan de gewenste verbetering van de betaling van naheffingsaanslagen parkeerbelasting’.

Het stadsbestuur van Schiedam zou volgens OPS op zijn minst kunnen informeren hoe Vlaardingen de geconstateerde problemen bij de invoering van wielklemmen hebben weten te ondervangen. Gewapend met deze kennis kan Schiedam, al dan niet samen met Vlaardingen, alsnog een regeling optuigen, die ook voorziet in het gebruik van wielklemmen.

De OPS ziet in de wielklem vooral een oplossing voor de wijken Oost en West. Dit in verband met de vele Oost-Europese werknemers die er wonen (volgens de partij ‘onevenredig veel’).

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *