Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

SCHIEDAM MELDT BESMETTINGEN GRIEPVIRUS BIJ HANDHAVERS

SCHIEDAM- In totaal negen medewerkers van het team Toezicht & Handhaving in Schiedam zijn positief getest op het griepvirus Covid-19. Dat meldt de gemeente Schiedam in een eerder vanavond verzonden persbericht. ‘De GGD heeft geadviseerd om alle medewerkers van het team preventief in thuisquarantaine te plaatsen. Dat geldt ook voor de medewerkers die negatief testten’, zo staat in het persbericht.

De actie van de GGD en gemeente past in het beeld van een overheid die jaagt op ‘besmettingen’. De sterfte met het (als levensgevaarlijk gepresenteerd) virus lag in de afgelopen maanden in de orde van grootte van een hevige griepgolf (influenza). De wereldwijde sterfte met Covid-19 komt niet boven de 0,1%.

Ongeveer 80% van de positief geteste mensen vertoont geen symptomen (is asymptomatisch). Meer dan 95% van alle mensen vertoont hooguit gematigde verschijnselen. Virus-testkits zijn daarentegen foutgevoelig en kunnen fout-positieve en fout-negatieve resultaten opleveren. De officiële virustests kunnen soms ook positief reageren op andere verkoudheidsvirussen.

Ruim 600 wetenschappers hebben ondertussen al gewaarschuwd voor ‘een nooit eerder vertoonde monitoring van de samenleving’ door middel van twijfelachtige apps voor het traceren van contacten. In sommige landen wordt dit contact-tracering al rechtstreeks door de geheime diensten uitgevoerd. Wereldwijd werden burgers al gevolgd door drones en het kwam tot massaal politiegeweld. In Nederland zijn demonstraties tegen het Covid-beleid verboden.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

2 reacties op “SCHIEDAM MELDT BESMETTINGEN GRIEPVIRUS BIJ HANDHAVERS

 1. Ten eerste stelt deze paniek-‘uitbraak’ op de schaal van de gehele bevolking stelt natuurlijk nauwelijks iets voor, maar geef de msm de kans om weer lekker hysterisch tekeer te gaan en ze zullen het vooral niet laten. Als dat domme volk maar bang blijft!

  Hoeveel mensen zijn er nou eigenlijk daadwerkelijk (ernstig) ziek? 0,001%, 0,0001% van de geregistreerde besmetten? Peanuts dus.

  Het was natuurlijk volstrekt te verwachten dat jonge en gezonde mensen op een gegeven moment zouden doorkrijgen dat het allemaal wel meevalt met deze zogenaamde variant op de dodelijke builenpest. Wie niet 70+ is en geen onderliggende kwalen heeft, loopt namelijk zo goed als geen risico ernstig ziek te worden. Geen wonder dat de jongeren (en gezonde ouderen) het zo langzamerhand allemaal wel geloven met die ebola-meets-vliegende tering, en het dus ook niet meer zo nauw nemen met de maatregelen.

  De wereld leeft al honderden jaren met griep. Het ene jaar meer, het andere jaren wat minder. In 2017/2018: 10.000 doden in NL. 550.000 in de wereld. Nu iets meer dan 6.000. Maar nu is plotseling de totale paniek en hysterie uitgebroken, men wil de griep compleet de wereld uit of zoiets. Miljoenen mensen in de wereld aan de honger, compleet instortende economieën.

  Iedereen kan zien dat het niet het dodelijke virus is waar ze ons bang voor hebben geprobeerd te maken. De gevolgen van de lockdown zijn vele malen erger dan een paar doden die waarschijnlijk ook dood hadden gegaan van een griep.

  Laat je niet gek maken door besmettingen, er wordt meer getest dus ook meer besmettingen. Ook is dat vaccin in fase 2 gekomen, en ja mensen moeten natuurlijk wel dit vaccin nemen, gedreven door angst. Want hier kan weer mooi aan verdiend worden.

 2. De demonstratie zijn niet verboden, dat kunnen ze wettelijk niet! Maar ze worden graag zwaar gefrustreerd, afgelopen donderdag werden in Den Haag oude mensen en een vrouw in een invalide wagen over de grond gesmeten, undercovers kwamen uit een politiebusje om op de mensen te gaan rammen met knuppels, dit alles om het volk af te schrikken om niet meer te demonstreren, dit gooit de plannen voor de NWO in de war die in 2030 moet zijn afgerond!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *