Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

SCHIEDAM KRIJGT GESPECIALISEERD CENTRUM KANKERPATIËNTEN

SCHIEDAM- Het Vlietland Ziekenhuis in Schiedam werkt aan een gespecialiseerd centrum voor kankerpatiënten. Met de feestelijke ondertekening tussen de Raad van Bestuur en de directie van het bouwbedrijf Metz Nederland B.V., is het officiële startsein gegeven voor de bouw van het Franciscus Oncologiecentrum in het Vlietland Ziekenhuis in Schiedam.

De bouw start in juni en neemt enkele maanden in beslag. Aan het einde van dit jaar wordt het Franciscus Oncologiecentrum met de nieuwe Franciscus Borstkliniek opgeleverd.

Met de komst van het oncologiecentrum denkt het ziekenhuis de zorg rondom de patiënt nog beter te organiseren. In het ontwerp van het centrum staat de ervaring van de patiënten centraal en zijn de wensen van de zorgverleners meegenomen. Zo is er veel daglicht, uitzicht naar buiten en door de ruimtelijke opzet kan iedereen zich goed oriënteren. Dit alles in een rustgevende en gastvrije sfeer. Onderdeel van het oncologiecentrum is de Franciscus Borstkliniek, waar zorg rondom borstkankerpatiënten centraal staat.

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *