RijnmondNieuws.com
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

SCHIEDAM KOMT MET NIEUW BANIERENPLAN

SCHIEDAM- Een nieuw Schiedamse banierenplan is in de maak voor de diverse entree’s van de stad. Bij verschillende gemeentegrenzen wordt momenteel gebruik gemaakt van de inzet van banieren van S’DAM. In het kader van citydressing wordt momenteel onderzocht wat de meest passende manier is om de identiteit van de stad goed zichtbaar te maken.

Alle inspanningen van de Stichting Promotie Schiedam (goed voor een jaarlijkse subsidie van 445.020 euro) met het nieuwe merk S’DAM, om het imago van Schiedam te verbeteren, hebben weinig opgeleverd, bleek vorig jaar al uit het Steden en streken Merken onderzoek van Beerda. Wel is er waardering voor de horecafaciliteiten. Het Steden en streken Merken onderzoek van Beerda is een tweejaarlijks, landelijk onderzoek.

‘Schiedam wil zich duurzaam profileren als een levendige woon- en werkstad in een decor van typerend cultureel erfgoed met innovatieve bedrijvigheid waarin eigentijdse vormen van kunst en cultuur centraal staan’, meldt het gemeentebestuur in de nota Stadsmarketing. ‘Om dit te bereiken zijn scherpe keuzes nodig.’

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *