Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

SCHIEDAM HANTEERT OPNIEUW SNOEISCHAAR TEGEN OVERLAST

SCHIEDAM- In reactie op klachten over zwerfvuil en hangjeugd zijn de bossages tot minimale hoogte gesnoeid tussen de sloopflats aan de Parkweg in Schiedam-Nieuwland. Bewoners ervaren al een tijdje overlast van afval en het hangen achter het struikgewas.

Het is niet voor het eerst dat vanuit de gemeente de snoeischaar wordt gehanteerd tegen overlast. In Nieuwland zijn in 2018 struiken verwijderd rond de flats aan de Dr. Kuyperlaan. Dit om de overlast van ratten te bestrijden.  Irado heeft vorig jaar grasmatten geplaatst bij de flats in Nieuwland.

Inmiddels wordt op beperkte schaal met gif gewerkt in kruipruimtes van de gebouwen, omdat de plaag nog altijd niet is beëindigd.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

1 reactie op “SCHIEDAM HANTEERT OPNIEUW SNOEISCHAAR TEGEN OVERLAST

  1. Beste gemeente
    Gaarne zou ik willen dat u bij ons flat eens kwam kijken naar de bossage,wij wonen op de eerste etage op de hoek en we hebben haast geen zon meer door alle bomen en bossage plus dat wij regelmatig zien dat ze tussen de bossage of staan te plassen of ze staan er achter te praten wat heel hinderlijk is omdat het vaak s’ avonds laat is.Bij de anderen 2flats is het allemaal mooi kort en weinig bomen en hier zie je letterlijk door het bos de bomen niet meer. Hopen dat u er iets aan kan doen
    Met vriendelijke groet mevr. Paul Johan -braakensiekstraat 15

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *