Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

SCHIEDAM GEWAARSCHUWD: ‘HERBESTRATING VLAARDINGSE HOOGSTRAAT IS FLOP’

SCHIEDAM- De herbestrating van de Hoogstraat in Schiedam zal niets opleveren. Dat is raadsleden afgelopen week ‘per ongeluk’ duidelijk geworden tijdens een speciale rondleiding door de straat. De OuderenPartij Schiedam (OPS) herhaalt dat nog maar eens tijdens de commissievergadering.

De fractievoorzitter van de Schiedamse VVD heeft tijdens de rondleiding geïnformeerd naar het resultaat van de eerdere herinrichting van de Vlaardingse Hoogstraat. Maarten Reuderink (OPS) onthult: “ Dat was helemaal niets!”(Er is geen grote groep winkelend publiek op de staat afgekomen, red.). Reudering vervolgt: “Blijkbaar wordt dat doel niet bereikt. Laten we het dan gewoon niet doen. Het is geld weggooien.” Bij de VVD wordt het relaas van Reudering bevestigd, maar meer ook niet. Onno Spek (VVD): “Ik heb gisteren (maandag, red.) een vraag gesteld. Ik heb nog een oordeel geveld.”

De liberalen betogen bij monde van hun fractievoorzitter Spek: “De stenen moeten er over een paar jaar toch uit voor een volgende renovatie. De boel moet nu eenmaal recht gelegd worden. Nieuwe stroomkabels er onder. En een update van de verlichting, om maar iets te noemen. Die kosten zijn er sowieso binnen het vastgestelde budget en de uitgesproken ambities van de raad, want de raad heeft al eerder ingestemd met een impuls van ongeveer 2,2 miljoen voor de Hoogstraat. De VVD heeft daar mee ingestemd. De stenen zijn daar onderdeel van.”

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

1 reactie op “SCHIEDAM GEWAARSCHUWD: ‘HERBESTRATING VLAARDINGSE HOOGSTRAAT IS FLOP’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *