WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

SCHIEDAM GAAT VOOR 3,6 MILJOEN BEZOEKEN BINNENSTAD

SCHIEDAM- In het jaar 2022 wil Schiedam in een jaar tijd 3.600.000 bezoekers naar de binnenstad halen. Indien dat niet wordt gehaald, zal naar de onderliggende oorzaken worden gekeken en mogelijk leidt dat tot bijstelling van het beleid.

Het gemeentelijk beleid is gericht om meer bezoek naar de stad te trekken. Groeiende bezoekersaantallen zijn van het gemeentebestuur een indicator van het succes van hun aanpak.

Bij de nulmeting in 2018 werden 3.260.000 bezoekers geteld. Door over een langere perioden op een zelfde manier te meten maakt dit de cijfers onderling vergelijkbaar.

Dit jaar wordt geen passantenonderzoek meer uitgevoerd in de binnenstad. Door de lockdown zijn er in Schiedam wekenlang nauwelijks bezoekers in het centrum geweest. Ook een aantal jaarlijkse evenementen is niet doorgegaan.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

3 reacties op “SCHIEDAM GAAT VOOR 3,6 MILJOEN BEZOEKEN BINNENSTAD

  1. Volkomen geschift. Wie gaat die lui staan tellen, en hoe snel verspreid je corona. Schiedam had ooit de ambitie om meer inwoners aan te trekken, dat werkte damals met subsidies en uitkeringen. Toen in die tijd in het nieuws kwam dat Schiedam een der armste gemeentes van Schiedam was werd snel de wijk Sveaparken uit de grond gestampt om het gemiddeld inkomen van dse import wat op te krikken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *