Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

SCHIEDAM BLIJFT TOBBEN MET ‘STICHTING NET NIET GENOEG’

SCHIEDAM- Nog altijd is niet bekend naar waar, en per wanneer, de stichting Net Niet Genoeg binnen Schiedam kan verhuizen. De stichting heeft al sinds begin november een pand op het oog. Wethouder Marcel Bregman (D66) : “Dat pand is inmiddels bezocht. Samen met de stichting. We hebben gemerkt dat ze er enthousiast over zijn, maar dat er nog een aantal technische zaken moeten worden geregeld, CV en dat soort zaken.”

Onduidelijk is of gehoor is gegeven aan een advies vanuit de fractie van de CU-SGP om als stichting een beroep te doen op het Fonds Schiedam-Vlaardingen e.o. Bregman: “Ze moeten zelf zorgen dat ze de goeie fondsen aanboren. En dat is ook gelijk een punt van aandacht, want eigenlijk moeten we inzetten op een sterke stichting die zelf de keus kan maken waar zij fondsen kunnen werven.”

De stichting is na de sloop van wijkcentrum de Blauwe Brug in Groenoord verhuisd naar een tijdelijk pand aan de Strickledeweg op bedrijventerrein ‘s-Gravelandsepolder. Het onderkomen is onverwarmd en de omgeving slecht verlicht.

De stichting Net Niet Genoeg wil net dat beetje extra geven aan klanten van de Voedselbank Schiedam en alle andere inwoners van Schiedam die op- of onder de armoedegrens leven. De stichting werkt zonder een pasjessysteem en doet niet aan financiële controle: iedereen is welkom, mits aangemeld via een van de aangesloten organisaties, bedrijven of scholen.

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *