Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

SCHIEDAM-BIJDORP LATER GEÏNFORMEERD OVER AFSLUITING TUNNEL

SCHIEDAM- Bewoners van Schiedam-Bijdorp worden later geïnformeerd over de tijdelijke afsluiting van de fietstunnel onder de A20 op de Schiedamseweg. De openbare informatiebijeenkomst van 28 augustus gaat niet door. In plaats daarvan zijn belangstellenden welkom bij de bijeenkomst van 13 september, om 19.30 uur in de zaal van Wijkvereniging Bijdorp, Schietbaanstraat 32. De werkzaamheden starten op 1 oktober.

Rijkswaterstaaat (RWS) gaat de fietstunnel aanpassen. De tunnel wordt versterkt, maar ook bekleed, geconserveerd en van nieuwe verlichting voorzien. Daarom sluit RWS de tunnel circa elf weken af voor alle verkeer. Met name fietsers en voetgangers ondervinden hiervan hinder. Zij worden gedurende de werkzaamheden met borden omgeleid door de Groenoordtunnel.

Het bouwverkeer benadert de bouwlocatie van de noordzijde, om overlast in de zuidelijk gelegen woonwijk te voorkomen. De werkzaamheden vinden plaats op werkdagen tussen 07.00 en 16.00 uur.

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *