Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

SCHIEDAM BETAALT 1,2 MILJOEN AAN DCMR

SCHIEDAM- Aan de Milieudienst Rijnmond (DCMR) wordt een bedrag beschikbaar gesteld van 1,2 miljoen euro door de gemeente Schiedam. Het geld is bedoeld voor de uitvoering van het werkplan 2020.

De DCMR voert in het Rijnmondgebied voor gemeenten en de provincie Zuid Holland allerlei wettelijke milieutaken uit. Ook voor Schiedam voert de dienst deze taken uit. Het uitvoeringsprogramma zorgt er voor dat de DCMR als uitvoeringsdienst werkt volgens een uniforme methode. Het Uitvoeringsbeleidsplan maakt inzichtelijk wat de uitgangspunten, hoofdlijnen en prioriteiten zijn voor vergunningverlening, toezicht en handhaving.

Volgens de DCMR zijn veiligheid en milieu op de eerste plaats de verantwoordelijkheid van bedrijven. Uit het uitvoeringsprogramma: ‘Vertrouwen is niet vanzelfsprekend, maar moet verdiend worden, en blijken uit adequate naleving van regels.’

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

1 reactie op “SCHIEDAM BETAALT 1,2 MILJOEN AAN DCMR

  1. Nou gelukkig maar; voor die 1,2 miljoen Euro is het “onafhankelijke” bindend DCMR advies voor Schiedam weer gegarandeerd.

    Reuze handig als er weer eens een eenmanszaak gesloten moet worden, of omwonenden voor de gek gehouden worden voor een bedrijfsvoering van multinationals in woonwijken, waar doorgaans een kop koffie, het goede gesprek, en veel vertrouwen in het bedrijf de regels van handhaving vervangen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *