RijnmondNieuws.com
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

SAMENWERKING WATERTOERISME SCHIEDAM

Het initiatief voor de Landschapstafel Hof van Delfland  komt mede van de provinciebestuurder Han Weber (D66) en het voormalige stadsgewest Haaglanden, plus de stadsregio Rotterdam. Het initiatief is ontstaan nadat eerdere voorstellen van  de provincie voor vernieuwing van de recreatieschappen op onvoldoende steun konden rekenen van de deelnemende gemeenten.
Het initiatief voor de Landschapstafel Hof van Delfland komt mede van de provinciebestuurder Han Weber (D66) en het voormalige stadsgewest Haaglanden, plus de stadsregio Rotterdam. Het initiatief is ontstaan nadat eerdere voorstellen van de provincie voor vernieuwing van de recreatieschappen op onvoldoende steun konden rekenen van de deelnemende gemeenten.
SCHIEDAM- Voor de ontwikkeling van het watertoerisme wil de gemeente Schiedam meer samenwerken met de gemeenten Rotterdam, Den Haag en Delft. Met dat doel sluit Schiedam aan bij de Landschapstafel Hof van Delfland.

In de landschapstafel werken provincie, gemeenten en maatschappelijke organisaties aan verbetering van groenbeleving, biodiversiteit en agrarisch ondernemerschap.

Het lidmaatschap van vereniging ‘Regionaal samenwerkingsverband water-stad-land’ wordt per 1 januari beëindigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *