Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

SAMENVOEGING PLANNEN BRINKPLEIN EN HUMANITAS HOEK VAN HOLLAND

HOEK VAN HOLLAND- Vervanging van het zorgcomplex van Humanitas in Hoek van Holland moet worden meegenomen in alle plannen met het Brinkplein. In de Gebiedscommissie houdt Ineke Vos (PvdA) daarvoor een pleidooi.

Vos : “En dat daar een woontoren staat die een andere invulling gaat krijgen, dan denk ik, jongens, gooi nou dat bij elkaar en maak van één plus één twee. En sterk hetgeen je daar wilt gaan doen. Neem het in ieder geval mee in gedachte. Ik wil voor allebei de dingen graag een samenhang zien te vinden en de kans om er iets moois van te maken en een hart van Hoek van Holland te maken. Een goeie plek voor onze ouderen.”

Eerder liet partijgenoot Ton van Anraad (PvdA) zich in de Gebiedscommissie ontvallen dat de huidige locatie van Humanitas ‘een volledig failliete boedel’ is. De gebiedscommissie heeft afgelopen juli een brief ontvangen waarin staat dat het maximaal 5 jaar gaat duren voor er begonnen kan worden aan sloop en nieuwbouw. Tot die tijd worden in het Bertus Bliekhuis van Humantis noodmaatregelen genomen.

Corporatie WVH is eigenaar van het gebouw aan de Hoekse Brink 219 in Hoek van Holland, Humanitas huurt het in zijn geheel.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *