Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

RUIM 4-DUIZEND KILO DRUGS ONDERSCHEPT IN HAVEN ROTTERDAM

ROTTERDAM- De Douane heeft in de Rotterdamse haven een enorme hoeveelheid cocaïne onderschept. Het gaat om 4022 kilo met een straatwaarde van ruim 301 miljoen euro.

De verdovende middelen zaten verstopt in een container uit Suriname en was geladen met hout. De container was bestemd voor een bedrijf in Polen.

Het HARC-team, een samenwerkingsverband van Douane, FIOD, Zeehavenpolitie en het Openbaar Ministerie in Rotterdam, heeft de zaak verder in onderzoek. De drugs zijn inmiddels vernietigd.

2 reacties op “RUIM 4-DUIZEND KILO DRUGS ONDERSCHEPT IN HAVEN ROTTERDAM

  1. Dus niet alles is mooi en onschuldig wat uit Suriname Nederland binnenkomt.
    Mooi dat deze troep van straat is………zou je denken.
    De vraag naar harddrugs blijft bestaan. Nu er zoveel is vernietigd zal de prijs stijgen. De gebruikers kunnen met hun uitkering het nog minder bolwerken dus gaan ze nog meer misdaden plegen. De werkende burger is daarvan de dupe.
    Geef die troep vrij in plaats van het te vernietigen.
    De grote drugsbazen krijgen minder geld en zullen uit Nederland vertrekken en met hun ook veel criminaliteit gerelateerd aan drugs en terrorisme. Treed keihard op tegen drugstoeristen uit het buitenland. Daarnaast houd men geld over, wat men kan gebruiken om andere verslavingen aan te pakken. Wat te denken van roken? Deze verslaving zorgt voor meer doden dan drugs, maar hier verdient de overheid veel aan door de belastingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *