WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

ROZENBURGER (44) NIET MEER WELKOM IN CENTRUM VLAARDINGEN

VLAARDINGEN- De Rozenburger Emile B. laat zich voorlopig niet meer zien in de Van Riebeeckstraat te Vlaardingen. De 44-jarige man verblijft momenteel in de gevangenis te Krimpen aan den IJssel (voor het alsnog uitzitten van diverse voorwaardelijk celstraffen) en staat vandaag voor de politierechter in Rotterdam, op verdenking van het overtreden van een eerder opgelegde gedragsaanwijzing, het aanrichten van vernielingen en het beledigen en bedreigen van agenten.

Op 24 november is B. aangehouden in de Van Riebeeckstraat, een locatie waar hij zich niet meer mocht bevinden, nadat hij – volgens het Openbaar Ministerie – op 29 maart opzettelijk en wederrechtelijk een voordeur en deurpost van een sociale huurwoning van een Vlaardinger in die straat zou hebben vernield. Wanneer de politie hem daarvoor arresteert zouden twee agenten zijn uitgemaakt voor: ‘kankerlul, mongool, kankerhomo’ en ‘lelijke kankerhond’, althans woorden van gelijke beledigende aard en strekking. Een betrokken agent zou daarnaast zijn bedreigd met de woorden: ‘Als ik jou op straat zie dan maak ik je dood!’

2 reacties op “ROZENBURGER (44) NIET MEER WELKOM IN CENTRUM VLAARDINGEN

  1. Och, zo is er aan Rutte in diverse t.v. programma’s te verstaan gegeven dat hij niet meer welkom is in Den Haag, maar hij blijft er gewoon komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *